FACILITEITEN

Accommodaties

Alle accommodaties zijn geschikt voor 2 personen. De plaatsing van een kinderbed is eventueel mogelijk. Ze hebben een eigen badkamer, zijn sfeervol ingericht en allen voorzien van een zitje voor 2 personen. Ook hebben alle accommodaties vrij uitzicht. Verder zijn de kamers voorzien van uitstekende 2-éénpersoons boxspring-bedden. Er zijn koffie -en thee faciliteiten. Ook kunt u gebruik maken van de magnetron en de koelkast die op elke kamer aanwezig is. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van WiFi (draadloze internetverbinding). Tevens heeft elke kamer een flatscreen-tv. Beddengoed en handdoeken, toiletartikelen en gebruik van een kamerjas zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

 

Inchecken en uitchecken

Inchecktijd: vanaf 15:00 uur
Uitchecktijd: tot 11:00 uur

Komt u na 19.00 uur aan dan graag even contact opnemen met de accommodatie.

 

Haal en breng service:

Wilt u gebruik maken van de gratis haal- en breng service binnen 10 km (vb. station, beurs, Hardenberg et cetera) dan dit graag vermelden bij de boeking. Let op: haal- en breng service is tot 23:00 uur mogelijk.

 

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd op de kamer, het tijdstip wordt in overleg met u bepaald. In de zomermaanden kunt u tevens gebruik maken van onze tuin waar u heerlijk rustig onder de bomen kunt genieten van uw start van de dag.

 

Parkeergelegenheid

Uw auto kunt u kwijt op ons eigen parkeerterrein achter de B&B. Fietsen kunnen binnen gestald worden.

 

Tuin en terras

Gasten kunnen natuurlijk gebruik maken van het terras  en desgewenst genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met huisgemaakt gebak. Ook is het proeven van heerlijk ambachtelijk ijs een aanrader.

 

Eetgelegenheden

Op korte afstand van de Bed and Breakfast zijn er diverse  gezellige restaurantjes. We geven u graag advies.

 

Huur fietsen

Wij hebben 6 fietsen te huur: 2 herenfietsen, 2 damesfietsen en 2 e-bikes.